Juridisch advies of meer informatie? Bel 0346-284944

Welkom bij Dingemans Advocaten

Snel, vakkundig, praktisch advies

Ons kantoor Dingemans Advocaten is al meer dan 30 jaar in de Vechtstreek (Maarssen - Breukelen - Loenen) actief en richt zich met haar bijstand zowel op bedrijven als particulieren. Wij bieden snel, vakkundig en praktisch advies.

Binnen onderstaande onderdelen zijn wij ook gespecialiseerd in mediation (onder meer bemiddeling bij echtscheiding en arbeidsrecht).

vFAS button  verder online button

Telefonisch advies

+31 (0)346 – 28 49 44

Maak een afspraak

Vrijblijvend juridisch advies

Dingemans Advocaten houdt zich bezig met de volgende rechtsgebieden:

Arbeidsrecht

Het Nederlandse arbeidsrecht is voor de buitenstaander een ingewikkeld rechtsgebied. Wij staan al sinds jaar en dag zowel particulier en ondernemer bij om helderheid in regelgeving en procedures te scheppen.

Contractenrecht

Het contractenrecht is een omvangrijk rechtsgebied dat vele juridische onderwerpen en kwesties omvat. Wij zorgen er op de eerste plaats voor dat uw mondelinge afspraken zorgvuldig in een goede schriftelijke overeenkomst worden neergelegd, zodat daarover later zo weinig mogelijk discussie kan ontstaan.

Huurrecht

De opdrachtgevers van ons kantoor zijn onder meer projectontwikkelaars, makelaarskantoren, verenigingen van eigenaren, particulieren en kleine zelfstandigen. Ons kantoor verleent bijstand als er een conflict is of als er problemen dreigen te ontstaan.

Ondernemingsrecht

Ons kantoor staat in De Vechtstreek al vele jaren een groot aantal ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf bij. Bij het nemen van ondernemersbeslissingen is juridische informatie veelal van groot belang.

Personen- en familierecht

Veel verschillende zaken vallen onder het personen- en familierecht. Het gaat bijvoorbeeld om echtscheiding (of verbreking van relatie), alimentatie, gezag & omgang, boedelscheiding / afwikkeling van huwelijkse voorwaarden, erkenning, adoptie, etc.

Vastgoedrecht

De opdrachtgevers van ons kantoor zijn onder meer projectontwikkelaars, makelaars-kantoren, verenigingen van eigenaren, particulieren en kleine zelfstandigen. Ons kantoor verleent bijstand als er een conflict is of als er problemen dreigen te ontstaan.

Mediation en bemiddeling

In veel gevallen kan mediation een uitstekende methode zijn om (juridische) problemen tot een voor alle betrokken partijen aanvaardbare oplossing te brengen.

Insolventierecht

Hoe vaak krijgt u niet te maken met debiteuren die failliet gaan of op de rand van een faillissement staan? Wat zijn dan nog uw mogelijkheden, uw rechten en/of uw plichten? Of u ziet zelf uw eigen faillissement aankomen?

Incassozaken

Met lastige en ingewikkelde incassozaken helpen wij u snel, effectief en doelmatig. Laat de incasso van uw vordering(en) niet te lang liggen, wij willen voorkomen dat u achter het net vist!

Juridische hulp

Wij adviseren u niet alleen op de genoemde rechtsgebieden, maar verlenen ook bijstand in alle rechtsprocedures als die nodig zijn.


Maak kennis met het team van Dingemans Advocaten

Vertrouwd, samenwerking & ervaring.

© 2016 - Webdesign by Joniisraeli.com and Webdevelopment by DM - Interactive

Maarssen

Breukelen

Utrecht

Kockengen

Nieuwer ter Aa

Loenen aan de vecht

Vreeland - nieuwersluis

Loosdrecht

Nederhorst den berg

Vinkeveen

Mijdrecht

Stichtse vecht

Weide meren

Ronde venen