Juridisch advies of meer informatie? Bel 0346-284944

Advocaten

kennismaking met de advocaten van Dingemans Advocaten, hun vakgebieden en ervaring

graag helpen wij u bij het oplossen van uw juridische vragen en problemen

Advocaten

Mr. R.V.C.F. Dingemans

Mr. R.V.C.F. Dingemans (Ronald)

dingemans@dingemansadvocaten.nl

- praktijkgebieden -

Over Mr. Dingemans

In 1983 beëdigd tot advocaat en oefent sedertdien ook zijn advocatenpraktijk uit in Maarssen. Behandelt zaken op het gebied van het ondernemingsrecht, arbeidsrecht en vastgoed recht in overwegende mate voor commerciële opdrachtgevers in de zakelijke dienstverlening, vastgoed sector en productiebedrijven.

Zowel particulieren als bedrijven die in hoofdzaak wonen dan wel gevestigd zijn in de regio Vechtstreek, Plassen- en Weidegebied. Houdt van een no-nonsense aanpak, waarbij zowel de juridische als de zakelijke kant van een zaak de aandacht krijgen die zij verdienen. Is tevens woonachtig in Maarssen en voelt zich daardoor ook in maatschappelijk opzicht betrokken bij de omgeving van waaruit hij werkt. Zo is hij onder meer 6 jaar lid van de gemeenteraad in Maarssen geweest en is hij de afgelopen jaren als bestuurslid nauw betrokken geweest bij de opbouw en groei van de lokale omroep RTV Stichtse Vecht.

Bezoek ons LinkedIn profiel

Mr. Ronald Dingemans behandelt zaken op het gebied van het ondernemingsrecht, arbeidsrecht en vastgoed recht
Mr. V.L.M. Lapidaire

Mr. V.L.M. Lapidaire (Virginie)

lapidaire@dingemansadvocaten.nl

Personen- & familierecht -

Over Mr. Lapidaire

In 1992 beëdigd tot advocaat en oefent sedertdien ook haar advocatenpraktijk uit in Maarssen. Is gespecialiseerd in de behandeling van zaken op het gebied van het personen- en familierecht, in het bijzonder de bemiddeling in echtscheidingszaken, alsmede alimentatiekwesties, voogdijzaken en omgangsregelingen.

Houdt van een no-nonsense aanpak, waarbij niet alleen de juridische maar ook de persoonlijke kant van een zaak de aandacht krijgen die zij verdienen. Is gecertificeerd mediator in echtscheidingszaken en lid van de vFAS, Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators.

Mr.  Lapidaire is secretaris van Rotary Op Seyst.

Bezoek ons LinkedIn profiel

Mr. Virginie Lapidaire is gespecialiseerd op het gebied van het personen- en familierecht, in het bijzonder de bemiddeling in echtscheidingszaken

© 2016 - Webdesign by Joniisraeli.com and Webdevelopment by DM - Interactive

Maarssen

Breukelen

Utrecht

Kockengen

Nieuwer ter Aa

Loenen aan de vecht

Vreeland - nieuwersluis

Loosdrecht

Nederhorst den berg

Vinkeveen

Mijdrecht

Stichtse vecht

Weide meren

Ronde venen