Juridisch advies of meer informatie? Bel 0346-284944

Advocaten

kennismaking met de advocaten van Dingemans Advocaten, hun vakgebieden en ervaring

graag helpen wij u bij het oplossen van uw juridische vragen en problemen

Advocaten

Mr. R.V.C.F. Dingemans

Mr. R.V.C.F. Dingemans (Ronald)

dingemans@dingemansadvocaten.nl

- praktijkgebieden -

Over Mr. Dingemans

In 1983 beëdigd tot advocaat en oefent sedertdien ook zijn advocatenpraktijk uit in Maarssen. Behandelt zaken op het gebied van het ondernemingsrecht, arbeidsrecht en vastgoed recht in overwegende mate voor commerciële opdrachtgevers in de zakelijke dienstverlening, vastgoed sector en productiebedrijven.

Zowel particulieren als bedrijven die in hoofdzaak wonen dan wel gevestigd zijn in de regio Vechtstreek, Plassen- en Weidegebied. Houdt van een no-nonsense aanpak, waarbij zowel de juridische als de zakelijke kant van een zaak de aandacht krijgen die zij verdienen. Is tevens woonachtig in Maarssen en voelt zich daardoor ook in maatschappelijk opzicht betrokken bij de omgeving van waaruit hij werkt. Zo is hij onder meer 6 jaar lid van de gemeenteraad in Maarssen geweest en is hij de afgelopen jaren als bestuurslid nauw betrokken geweest bij de opbouw en groei van de lokale omroep RTV Stichtse Vecht.

Bezoek ons LinkedIn profiel

Mr. Ronald Dingemans behandelt zaken op het gebied van het ondernemingsrecht, arbeidsrecht en vastgoed recht
Mr. V.L.M. Lapidaire

Mr. V.L.M. Lapidaire (Virginie)

lapidaire@dingemansadvocaten.nl

Personen- & familierecht -

Over Mr. Lapidaire

In 1992 beëdigd tot advocaat en oefent sedertdien ook haar advocatenpraktijk uit in Maarssen. Is gespecialiseerd in de behandeling van zaken op het gebied van het personen- en familierecht, in het bijzonder de bemiddeling in echtscheidingszaken, alsmede alimentatiekwesties, voogdijzaken en omgangsregelingen.

Houdt van een no-nonsense aanpak, waarbij niet alleen de juridische maar ook de persoonlijke kant van een zaak de aandacht krijgen die zij verdienen. Is gecertificeerd mediator in echtscheidingszaken en lid van de vFAS, Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators.

Mr.  Lapidaire is secretaris van Rotary Op Seyst.

Bezoek ons LinkedIn profiel

Mr. Virginie Lapidaire is gespecialiseerd op het gebied van het personen- en familierecht, in het bijzonder de bemiddeling in echtscheidingszaken
t_250_250_27.jpg

Mr. R.P. de Boer (Rob)

deboer@dingemansadvocaten.nl

- praktijkgebieden -

Over Mr. de Boer

Begin 1996 beëdigd in Amsterdam. Gespecialiseerd op het gebied van het ondernemingsrecht, contractenrecht, bedrijfsruimte huurrecht, arbeidsrecht, bouwrecht en incasso’s. Sinds 2018 gespecialiseerd in privacy recht en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Heeft een doelgerichte aanpak en dringt bijzonder snel door tot de kern van het probleem of het geschil. Ook het inleven in contractuele verhoudingen en het anticiperen en daardoor voorkomen van geschillen, is een kwaliteit van hem, die door zijn opdrachtgevers bijzonder op prijs wordt gesteld. Hoewel het voorkomen van procedures bij hem altijd voorop zal staan, is hij zeer ervaren in arbitrages en complexe civielrechtelijke procedures. Daarnaast begeleidt hij (eisend en verwerend) incassotrajecten en treedt hij op in incassoprocedures. Speciale lage tarieven voor particulieren, ZZP-ers en kleine ondernemers.

Prawnik Rob P. de Boer ma specjalną więź z małymi przedsiębiorcami polskiego pochodzenia. Działania w ramach tej grupy klientów obejmują pomoc w realizacji umów o udzielenie zamówienia, umów kontraktowych, zbieranie faktur (kolekcja) i wykonywanie procedur windykacyjnych oraz spory dotyczące sporów (budowlanych). Niskie stawki, dla małych polskich przedsiębiorców.

Mr. De Boer heeft een bijzondere band met kleine ondernemers van Poolse afkomst. Onder de werkzaamheden voor deze cliëntenkring vallen de begeleiding bij de totstandkoming van aanneemovereenkomsten, overeenkomsten van opdracht, incassering van facturen (incasso’s) en het voeren van incassoprocedures, en het procederen over (bouw)geschillen.

 

Bezoek ons LinkedIn profiel

Mr. Rob de Boer van Dingemans Advocaten is gespecialiseerd op het gebied van het contractenrecht

© 2016 - Webdesign by Joniisraeli.com and Webdevelopment by DM - Interactive

Maarssen

Breukelen

Utrecht

Kockengen

Nieuwer ter Aa

Loenen aan de vecht

Vreeland - nieuwersluis

Loosdrecht

Nederhorst den berg

Vinkeveen

Mijdrecht

Stichtse vecht

Weide meren

Ronde venen