Juridisch advies of meer informatie? Bel 0346-284944

Rechtsbijstandverzekering

Heeft u een rechtsbijstandverzekering? Bijvoorbeeld van DAS, Arag, Achmea etc. Kies dan uw eigen advocaat van Dingemans Advocaten ...

Veel mensen hebben tegenwoordig een rechtsbijstandverzekering, bij DAS, Arag, Achmea etc. Dat komt goed uit als men met gerechtelijke procedures te maken krijgt. Probleem is alleen dat de verzekeraars proberen geld uit te sparen door uw zaak bij hun eigen juristen onder te brengen. Maar u wilt natuurlijk liever dat uw zaak wordt behandeld door een jurist of advocaat die u kent of waarvan u weet dat die gespecialiseerd is in de kwestie. Verder wilt u uw advocaat dicht in uw eigen buurt, zodat het contact persoonlijk is en de communicatielijnen snel en kort zijn. Het contact en overleg met juristen van de verzekeraar is echter vaak lastig, onpersoonlijk en teveel op afstand.

Als u een advocaat van uw eigen keuze in wilt schakelen, dan moet de verzekeraar dat accepteren als een procedure onontkoombaar is. De verzekeraar betaalt dan alle kosten van de door u gekozen advocaat tot het in uw polis genoemde maximum. In de praktijk ziet men regelmatig dat de juristen van verzekeraars uw zaak in het voortraject gaan rekken om op die manier kosten van de door u gekozen advocaat zo lang mogelijk uit te stellen en wellicht uiteindelijk te besparen. Dit is in 9 van de 10 gevallen niet in uw belang als rechtszoekende. Veelal moet er snel en efficiënt in uw

zaak gereageerd worden en dat kan met uw eigen advocaat natuurlijk veel beter. Denk bijvoorbeeld aan spoedeisende zaken waarin à la minute een kort geding nodig is of het snel leggen van beslag. Via de verzekeraar loopt dat over veel meer schijven en administratieve formaliteiten, en bestaat dus het risico kostbare tijd te verliezen.

Laat u daarom niet door uw rechtsbijstandverzekeraar met een kluitje in het riet sturen en KIES DUS AL VANAF HET BEGIN UW EIGEN ADVOCAAT! Bel of mail direct ons kantoor (0346-284944) als u met een juridisch probleem komt te zitten en stuur ons de polis van uw rechtsbijstandverzekering met de polisvoorwaarden. Wij helpen u dan bij de aanmelding van de zaak bij de rechtsbijstandverzekeraar en kunnen dan snel voor u aan de slag.

Ook kan het zijn dat u niet tevreden bent over de behandeling van uw zaak door de jurist van de rechtsbijstandverzekeraar. In dat geval kunt u bij ons ook een second opinion over de behandeling van uw zaak vragen. Meestal komen de kosten van een second opinion eveneens voor rekening van de rechtsbijstandverzekeraar.

© 2016 - Webdesign by Joniisraeli.com and Webdevelopment by DM - Interactive

Maarssen

Breukelen

Utrecht

Kockengen

Nieuwer ter Aa

Loenen aan de vecht

Vreeland - nieuwersluis

Loosdrecht

Nederhorst den berg

Vinkeveen

Mijdrecht

Stichtse vecht

Weide meren

Ronde venen